Reference

Proizvodnja kompletne linije garažnih vrata od čelika i aluminijuma – stambena garažna vrata, poslovna i industrijska vrata.

Maloprodaja garažnih vrata

Proizvodnja i ugradnja segmentnih garažnih vrata od panela i elemenata firme „Sicom“ iz Italije. Paneli su debljine 42 mm ispunjeni poliuretanom, obloženi čeličnim limom otpornim na mehanička dejstva. Vrata su zadihtovana sa svih strana, tako da omogućuju zvučnu i toplotnu izolaciju. Vrata se mogu podizati i spuštati ručno, pomoću lanca ili posredstvom elektro-motora. Uz elektro-motore obezbeđujemo više daljinskih upravljača, po želji i potrebi.

Kompletan okov, uključujući i torzione opruge presvučen je slojem cinka minimalne debljine 20 mkm, čime je postignuta zaštita od uticaja agresivnih sredina i produžen vek trajanja.
Okov za proizvodnju je izabran od „Sicoma“ kao jednog od najboljih svetskih proizvođača i garantuje 50.000 otvaranja bez servisiranja.

Sistem podizanja i spuštanja automatski pomoću motora.
Sistem podizanja i spuštanja vrata pomoću lanca i lančanika.

Veleprodaja garažnih vrata

Vršimo veleprodaju segmentnih garažnih vrata za montere po celoj Srbiji, kao i veleprodaju panela i okova „Sicom“ Italija.
U ponudi su i motori za sekciona garažna vrata po veoma povojnim cenama.

© Panelmont Beograd 2014 - 2021. Powered by Yellow Pages